Alveo firmy Akuna

Oficjalne forum Akuny
Dystrybutor Alveo
forum pijących Alveo: opinie, pytania, wymiana informacji

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zapalenie płuc i jelit

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jarosław Brzychcy
Site Admin

PostWysłany: 21-10-2004, 14:15    Temat postu: Zapalenie płuc i jelit Odpowiedz z cytatem

List klienta.
"Używam Alveo od 5 miesięcy. Po pierwszą butelkę sięgnąłem przechodząc ostre zapalenie płuc, gdzie antybiotyk zmieniony przez lekarza dwa razy nie działał i przy braku osłony na antybiotyk załapałem jeszcze zapalenie jelit. Z osłabienia i bólu nie miałem siły wstać z łóżka.
Zadzwonił kolega i poprosiłem o Alveo bo wcześniej mi proponował ale ja sceptyk nie wierzyłem. Był za godzinę z butelką i zaczęło się. Końska dawka, 4 razy po całej miarce. Efekt był natychmiastowy, zaczęła spadać temperatura i ustąpiły bóle jelit. Na drugi dzień wstałem z łóżka i zacząłem już się poruszać. Miałem łaknienie, byłem głodny.
Byłem przestraszony działaniem coś działo się z sercem z nogami (miałem zawał dwa lata w wstecz) W trakcie wypadku miałem rozbitą głowę i każą zmianę ciśnienia odczuwałem w tym miejscu, pijąc pierwsze miarki miałem odczucie że coś tam się dzieje uczucie trudne do opisania kilkanaście lat zawodowo pracowałem jako kierowca i efektem tego było owrzodzenie przewodu pokarmowego. Raningast na mnie już nie działał, brałem już podwójną dawkę Prazolu.
Przy wzroście...188 cm ważyłem niecałe 60 kilo. Teraz przybyło mi 14 kilo zjadam wszystko na co mam ochotę. Zauważyłem jeszcze jedną pozytywną zmianę. Wcześniej przy chłodnej temperaturze drętwiały mi opuszki palców u rąk teraz tego nie mam. Ogólnie czuję się bardzo dobrze pracuję po 12 godzin dziennie i nie odczuwam zmęczenia. Skrócił mi się czas snu, budzę się naturalnie świeży i wypoczęty. Moja rada do sceptyków spubójcie a się przekonacie. Profilaktyka jest tańsza niż leczenie w szpitalu i stres z tym związany.

Pozdrawiam
Jan Kryński"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Gość

PostWysłany: 10-04-2006, 00:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eek Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: