Alveo firmy Akuna

Oficjalne forum Akuny
Dystrybutor Alveo
forum pijących Alveo: opinie, pytania, wymiana informacji

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Od jakiego wieku można dzieciom podawać alveo?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jaga
Gość

PostWysłany: 23-01-2006, 16:56    Temat postu: Od jakiego wieku można dzieciom podawać alveo? Odpowiedz z cytatem

Mój synek jest wcześniakiem mającym 18 dni. Czy mogę zacząć podawać mu już Alveo? Jeśli nie to od kiedy mogę mu podać? Sama piję 2 dawki dziennie ale on dalej ma kolki.
Powrót do góry
Gośc
Gość

PostWysłany: 13-04-2006, 12:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej! Najgorzej wkurza mnie to, że ten kto sprzedał Alveo nie poinformował Cie o tak podstawowych sprawach! Pewnie że możesz mu podawa ten preparat! Daje głowe że kolki ustaną. podaje link poczytaj sobie na ten temat. To nie jest bajka! Ja sama pije Alveo. Zawsze zaczynam dzień od "kieliszka"Smile Pozdrawiamhttp://www.alveoakuna.pl/dzialanie.html
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: